Avdelningen för verksamhetsstöd, Teknisk service

Friska djur - trygga människor

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s uppdrag är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala. 

Verksamhetsområdet teknisk service omfattar logistik, teknisk panering och teknisk support och består av 22 anställda. Sektionen för logistik har till uppgift att säkerställa SVA:s behov av varor och gods fungerar optimalt.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagerassistent kommer du att arbeta brett med varierande uppgifter. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för sektionens olika stationer, Godsmottagning/lager, paketering och helpdesk. En del av arbetet är in- och utleveranser av gods, det sker i affärssystemet IFS. I rollen ingår att packa upp och köra ut gods samt hålla ordning och reda på lagret. En annan del av arbetet är att packa och skicka iväg veterinära vacciner, provtagnings- och förpackningsmaterial till externa kunder. I rollen ingår också att montera provtagnings-kit. Kontakterna med våra kunder, såväl externa som interna sker oftast via vårt helpdesksystem Nilex.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och vara intresserad av att jobba i andra digitala system. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gör dig förstådd på engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som att du tycker om att arbeta i grupp. Som person är du nyfiken, flexibel, serviceinriktad och strukturerad.  Att du har lätt att följa rutiner och instruktioner, samt att du ser vad som behöver göras och tar initiativ. Eftersom arbetet innebär att man går och står mycket samt innehåller vissa tunga lyft, behöver du har god fysik.

Du har kunskap om och har arbetat i systemen:
Unifaun online
Helpdesksystem Nilex

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enlig överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2020/68
Kontakt
  • Åsa Karlsson, sektionschef, 674607
  • Susanne Östling, HR-specialist, 018 - 67 40 00
Facklig företrädare
  • Carina Pettersson, ST, 018 - 67 40 00
  • Magnus Thelander, SACO, 018 - 67 40 00
  • Theres Andersson, Seko, 018 - 67 40 00
Publicerat 2020-11-20
Sista ansökningsdag 2020-12-04

Tilbage til Ledige stillinger