SVA - Statens Veterinärmedicinska Anstalt, IT-Systemutveckling

Friska djur - trygga människor

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. SVA utgör en del av det svenska smittskyddet och samverkar med en rad andra myndigheter. I och med vårt samhällsviktiga uppdrag är SVA är också en del av det civila försvaret. SVA har cirka 370 anställda och är belägen på Ultunaområdet, Uppsala.  

SVA:s IT-avdelning har till uppgift att upprätthålla en säker och kostnadseffektiv IT-miljö utifrån verksamhetens krav. Utvecklingssektionen bedriver all utveckling och testning in-house av de applikationer och e-tjänster som utvecklas på SVA och vi är för närvarande 11 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta med utveckling och programmering av både interna system och webbapplikationer med moderna metoder och verktyg. Vårt huvudsakliga programmeringsspråk är C#, och vi använder Sql Server som databas. Frontendutveckling sker i Angular / C#. Utvecklingsarbetet bedrivs iterativt inom ett eller flera projekt. Digitala e-tjänster och webbtjänster är ett område som växer stort för närvarande och där vi bedriver mycket ny utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom området på högskolenivå. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i C# är ett krav, liksom erfarenhet av webbutveckling.

Meriterande

Erfarenhet av Azure DevOps, SQL, .NET Core, Angular är meriterande. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur din personlighet och kunskap kan komplettera och stärka vårt team. 

Villkor

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-11-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2021/44
Kontakt
  • Martin Bergström, 018 - 67 40 00
  • Susanne Östling, HR-specialist, 018 - 67 40 00
Facklig företrädare
  • Carina Pettersson, ST, 018 - 67 40 00
  • Magnus Thelander, SACO, 018 - 67 40 00
  • Theres Andersson, Seko, 018 - 67 40 00
Publicerat 2021-09-06
Sista ansökningsdag 2021-09-26

Takaisin avoimiin työpaikkoihin