Avdelningen för verksamhetsstöd, Teknisk service

Friska djur - trygga människor

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s uppdrag är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta ett övergripande ansvar för SVA:s systematiska arbetsmiljöarbete och som vill arbeta såväl strategiskt som operativt med arbetsmiljöfrågor och andra tekniska frågeställningar.

SVA har en omfattande verksamhet inom flera olika områden och en komplicerad teknisk miljö. Du kommer att planera, driva, samordna, följa upp och rapportera arbetsmiljöarbetet på SVA. Dina arbetsuppgifter kommer kräva nära samverkan med andra yrkesgrupper. Du ska kunna hantera och medverka i inomhusmiljöfrågor och lokalprojekt samt kvalitetsarbete inom verksamheten Teknisk service. Du kommer fungera som rådgivare och intern revisor samt stödja chefer och skyddsombud i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du kommer också driva utvecklingen av arbetsmiljöarbetet mot uppsatta mål. 

Kvalifikationer

Du bör ha en teknisk högskoleutbildning, gärna som arbetsmiljöingenjör eller annan likvärdig examen. Du har erfarenhet av arbete med arbetsmiljöfrågor. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och drivkraft. För att lyckas i din roll behöver du vara trygg, ansvarstagande och strukturerad samt ha god organisations- och initiativförmåga. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och är van att ta fram rutiner och skriva rapporter.

Meriterande

Flerårig erfarenhet av tekniskt/fysiskt arbetsmiljöarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av brandskyddsfrågor, Ex-frågor och projektledning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2019/56
Kontakt
  • Hans Antehed, verksamhetschef, 018674236
  • Elisabeth Wilhelmsson, HR-specialist, 018 - 67 40 00
Facklig företrädare
  • Carina Pettersson, ST, 018 - 67 40 00
  • Magnus Thelander, SACO, 018 - 67 40 00
  • Theres Andersson, Seko, 018 - 67 40 00
Publicerat 2019-11-20
Sista ansökningsdag 2019-12-15

Wróć do ofert pracy