Avdelningen för verksamhetsstöd, Teknisk service

Friska djur - trygga människor

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. SVA utgör en del av det svenska smittskyddet och samverkar med en rad andra myndigheter. I och med vårt samhällsviktiga uppdrag är SVA är också en del av det civila försvaret. SVA har cirka 370 anställda och är belägen på Ultunaområdet, Uppsala.  

Verksamhetsområdet teknisk service omfattar teknisk support, logistik och teknisk planering och består av ca 21 anställda. Teknisk support ansvarar för interna serviceflöden via helpdeskfunktion med tex. verkstadsarbeten, kaliberering och praktiska sysslor som flytt av möbler samt mycket mera. Nu kommer vi också utöka med lokalvård i egen regi.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär daglig städning i våra laboratorielokaler och i kontorsutrymmen. Arbetsuppgifterna innefattar regelrätt städning, tömma papperskorgar, moppa golv, dammsugning och även maskinkörning.

Kvalifikationer

Vi vill att du har gymnasiekompetens. Som lokalvårdare hos oss vill vi att du har några års branscherfarenhet och grundläggande lokalvårdsutbildning, som tex. SRY eller PRYL. Vi söker dig som är driven och engagerad i ditt yrke.

För att fungera bra hos oss som lokalvårdare vill vi att du har en vilja och ambition att ta ansvar och initiativ i ditt arbete. Du är trygg i din roll eftersom att du dagligen hanterar många kontakter. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift för att kunna följa instruktioner och fylla i dokumentation. Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Du har god social kompetens. Vi söker dig som är fysiskt stark.

Meriterande

Erfarenhet av lokalvård av renrum.

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. Vi vill att du i din ansökan svarar på om du är svensk medborgare och kan genomgå en registerkontroll, men är dock inget krav.

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du skriver ditt personliga brev på svenska. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2020/59
Kontakt
  • Zohre Ghotbi, sektionschef, 018 - 67 40 00
  • Susanne Östling, HR-specialist, 018 - 67 40 00
Facklig företrädare
  • Carina Pettersson, ST, 018 - 67 40 00
  • Magnus Thelander, SACO, 018 - 67 40 00
  • Theres Andersson, Seko, 018 - 67 40 00
Publicerat 2020-11-06
Sista ansökningsdag 2020-11-22

Wróć do ofert pracy